<  ˆ  >
Plannen Stichting Geelprodukt 2023-2024
Lopende projecten

Het project Veel zeggend is afgerond. De film IMAGININGS draait op festivals en wordt nog voor meer festivals ingeschreven. De web-app SIGNLAB.LIVE, onderdeel van het project Veel zeggend Ún het project Kitchenslight 2, blijft in de lucht, beheerd door de webmaster Jascha Blume. Andere onderdelen van Kitchenslight 2 zijn workshops, masterclasses, optredens en performances.

Een derde project, Eeuwige bossen van Jan Ketelaars, met als hoofdpersoon Bert Maes, is in productie. Ben van Lieshout is producent.

Nieuwe projecten ontwikkelen en produceren

Een nieuw project is Dat dacht ik al, een combinatie van een idee voor een persoonlijke film met groot maatschappelijk belang en een uitgebreid impactplan.

Dit filmidee van Leendert Pot is een derde film over zijn zusje Anne te maken die Down heeft en Alzheimer-dementie. De film gaat over haar, over hemzelf, over mantelzorg, over Alzheimer. Een zoektocht naar oplossingen en het onvermijdelijke einde.

Met medewerking van Maartje de Gruyter wordt een impactplan ontwikkeld in samenwerking met belangenorganisaties, zorginstellingen en deskundigen in heel Nederland. Er blijkt alom een grote behoefte te zijn aan een film over Down en Alzheimer-dementie.

Bestuur Stichting Geelprodukt